tirsdag den 22. december 2009

Projek vandrendepinde















Se tekst i kommentar

3 kommentarer:

  1. Projekt vandrendepinde 4 december 2009
    Brugerne på værkstedet er meget begejstret for de vandrendepinde, og de er rigtig glade for at få lov til at være med til at passe dem.
    Hver dag er de med til at kigge til dem, om de mangler vand eller evt nye blade. Blev faktisk meget overrasket da en af brugerne spurgte mig om ikke vi skulle bruge en flaske der kunne sprøjte med vand for så skulle vi ikke flytte dem ud på badeværelset eller bruge glad til vand.
    Vi er også ude og kigge efter frugtblade, en af pædagogerne er så heldig at hun har en brombærbusk der hjemme så vi tog en masse blade og frøs dem ned.
    Her den 4 december havde jeg et lille eksperiment med brugerne og de vandrendepinde. Vi skulle sidde sammen og kigge på buret med de vandrendepinde, se hvad de lavede om de alle stadig var i live og hvor de sad henne, hvor store de var blevet. Derefter skulle dem der havde lyst, tegne hvad de havde set. Ville gerne se hvad de lagde mærke til når de sad og kiggede på det sammen med mig.
    Da vi ikke var så mange den dag pga ferie o.lign. var der heller ikke så mange brugere, men der var en fra pilegruppen som rigtig gerne ville tegne det hun havde set. De andre ville heller bare sidde og kigge på buret og kigge på hendes tegninger. Vi sad alle rundt om hende mens hun tegnede og fortalte hvad hun tegnede. Det var rigtig spændende og høre om det man gættede på det var var rigtigt.
    Evaluering på projektet.
    Det gik rigtig godt men tror helt klart det kunne havde været mere sjovt hvis vi havde været flere og hvis flere ville være med til at tegne. De hyggede sig nu meget med at kigge på dyrene og spørge til hende der tegnede hvad hun tegnede og hvorfor osv. Det var spændende at observere men enten skulle vi havde været flere eller også synes de bare ikke det er så spændende at tegne, men det er ikke noget mankan gøre tit da det ville blive kedeligt.

    SvarSlet
  2. Hej Anne Mette.
    Du kan copiere alt det du her har skrevet og sætte ind sammen med alle dine gode fotos, ved at gå ind og rette i indlæg:-)

    Det ser rigtig spændende ud det i havde gang i, og en rigtig interesseret bruger, så gør det hele projektet endnu sjovere for os der sætter en aktivitet igang;-) Lever alle dine pinde endnu?

    SvarSlet
  3. det prøvede jeg også men den ville altså ikke :( dumme dumme indlæg, men hvad jeg må prøve igen... men ja som du ved lever de alle og der er endda kommet en mere til flokken...

    Ja det var så hyggeligt at de ville være der sammen med mig og gerne ville være med til aktiviteten.. Tror faktisk de føler det er deres dyr hehe, men de ved godt de er mine...

    SvarSlet